OVER ONS

OVER APPRENTICE

Wie we zijn

Apprentice  bestaat uit een jong en enthousiast team van betrokken medewerkers. Samen volgen we nauwgezet de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en ICT, waardoor we onze scholen datgene kunnen bieden waar zij naar op zoek zijn. Nee zeggen is voor ons geen optie; met een sterk team van developers in huis zijn we in staat om snel te schakelen en lopen we vaak nét dat ene stapje voor om in te spelen op veranderingen binnen het onderwijs. We worden geroemd vanwege onze service en klantvriendelijkheid, en daar zijn we trots op.

Wat we doen

Apprentice biedt een digitale leeromgeving waar zowel leerlingen als docenten terecht kunnen voor het delen en creëren van kennis en content. In deze online omgeving werken scholen aan onder andere het profielwerkstuk, CKV-dossier, LOB, plusdocument, jaarboek voor de eindexamenleerlingen en de schoolkrant. Samenwerking en monitoring staan centraal, waardoor de inhoud van het eindproduct een belangrijke boost krijgt. Geen product is hetzelfde, en daar is onze omgeving volledig op ingespeeld.
Ontdek wat Apprentice  voor jouw school kan betekenen!

“Apprentice is de totaaloplossing voor elk type onderwijs. De school vormt zich niet naar ons, maar wij vormen ons naar de school.”

Gerben Heinen, directeur

Ontmoet ons Team

IMG_1108

Gerben

Directie
Bastiaan

Bastiaan

Accountmanager
Joery

Joery

Sales Manager
Heidi

Heidi

Servicemedewerker
IMG_1926

Tim

Junior Accountmanager
IMG_1094

Jeroen

Ontwikkelaar
IMG_1092

Sandy

Vormgeving / Workshops
Susanne

Susanne

Financiën
IMG_1023

Pieter

Ontwikkelaar
IMG_1008

Atef

Consultant
IMG_1099

Thijs

Accountmanager
IMG_0993

Ydwine

Marketing
Hannes

Hannes

Servicemedewerker
ricardo

Ricardo

Ontwikkelaar