Afscheidsboekje

Een uniek afscheidscadeau voor de leerlingen van groep 8

Afscheidsboekje

Bundel alle mooie herinneringen aan de tijd op de basisschool in een afscheidsboekje!

Werkwijze

Ben je op zoek naar een uniek afscheidscadeau voor de leerlingen van groep 8? Maak een afscheidsboekje! Via de online opmaakomgeving Portal XM ontwerp je eenvoudig een prachtig boekje. Een mooie herinnering voor later! Of je nu leerkracht, ouder of leerling bent; de omgeving is geschikt voor iedereen.

In het afscheidsboekje bundel je mooie momenten van de afgelopen jaren. Dit kan op verschillende manieren. Kies er bijvoorbeeld voor om het boekje als verrassing voor de leerlingen te maken, of laat de leerlingen allemaal een eigen pagina maken. Uiteraard zonder dat ze de overige pagina’s zien, dat is wel zo leuk! Omdat de pagina’s (met een unieke inlogcode) online te bewerken zijn, kan iedereen op zijn/haar eigen moment aan het boekje werken. Als ‘hoofdredacteur’ zie je natuurlijk de status van het hele boekje, zo monitor je eenvoudig of het boekje op tijd af is en wat het eindresultaat is.

Interesse? Laat het ons weten.

Wil je vrijblijvend een offerte aanvragen ? Neem dan contact met ons op. We kijken uit naar een fijne samenwerking!
Kijk voor meer informatie op afscheidsboekjes.nl. 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen!

Voorbeelden

Bekijk onderstaande voorbeelden om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Elk boek is uniek en persoonlijk, je kunt al je creativiteit in het boek kwijt om er een prachtig aandenken van te maken.

Tips en inspiratie

Het maken van een afscheidsboekje is ontzettend leuk, maar het is natuurlijk altijd fijn om wat hulp te krijgen.
Lees onderstaande tips door om wat inspiratie op te doen!

Samenwerken

Het boekje als verrassing voor de kinderen maken is leuk, maar je kunt ook iedereen een eigen pagina laten maken. Zonder dat de leerlingen de andere pagina's zien. Toch een verrassing dus!

Persoonlijke teksten

Vraag de juffen en meesters om een leuk stukje te schrijven over de herinneringen aan deze groep 8. Dit geeft het boek een extra persoonlijk tintje.

Afbeeldingen

Verzamel alle foto's die je maar kunt vinden van de afgelopen jaren. Een mooie herinnering, maar ook ontzettend leuk om de kids te zien groeien door de jaren heen.

Blik vooruit

Kijk niet alleen terug, maar blik ook vooruit! Vraag de leerlingen hoe ze zichzelf over twintig jaar zien en sla het boek dan nog eens open. Leuk!

Begin op tijd

Zorg dat je op tijd begint met het maken van een afscheidsboekje. Wil je op het laatste moment nog een boekje maken? Dankzij onze flexibele levering is veel mogelijk.

Cadeautje

Pak het boekje feestelijk in en deel het uit tijdens het afscheidsmoment. Succes gegarandeerd met zo'n mooi cadeau!